Fremtidens digitale social- og sundhedsassistent

DigiTech er en ny mulighed for dig, der drømmer om at dreje din social—og sundhedsassistentuddannelse i en digital og velfærdsteknologisk retning.

Som DigiTech-elev får du den samme uddannelse som en almindelig social- og sundhedsassistent indenfor sygepleje, omsorg og kommunikation. Men oveni det uddanner du dig også med et særligt fokus på digitalisering og velfærdsteknologier i sundhedsvæsenet.

Du kan se frem til nytænkende måder at lære på og stor frihed til at gå eksperimenterende til værks i løbet af uddannelsen. Både på skole og i oplæring. Du kan også se frem til elevløn fremfor SU, da du bliver ansat direkte fra dit grundforløb.

Bliv digital first mover

Adgangskrav

For at komme i betragtning til stillingen som DigiTech-elev, skal du vedhæfte et optagelsesbrev og en uddannelsesplan fra Social- og Sundhedsskolen Fyn til din ansøgning. Du får en uddannelsesplan og et optagelsesbrev ved at gå ind på optagelse.dk og søge om optagelse på grundforløb 2. Du indkaldes herefter til en individuel samtale med en vejleder, hvorefter du får udarbejdet uddannelsesplan og optagelsesbrev.

Ansøgning

For at søge ind som DigiTech-elev skal du gå ind på optagelse.dk og søge ind på grundforløb 2. Du indkaldes herefter til en individuel samtale med en vejleder på Social- og Sundhedsskolen Fyn, hvorefter du får udarbejdet uddannelsesplan og optagelsesbrev.

Har du allerede gennemført et grundforløb 2, skal du blot kontakte uddannelsesvejledningen på Social- og Sundhedsskolen Fyn direkte. Herefter skal du sende din ansøgning til den kommune, du ønsker at søge ansættelse i – husk at vedhæft uddannelsesplan og optagelsesbrev til din ansøgning.

Har du spørgsmål til din ansøgning til grundforløb 2, kan du booke en vejledningstid eller ringe på 63 10 27 00 – tast 1

Du finder en oversigt over kommunernes stillingsopslag her.

Ansøgningfrist og opstart

Ansøgningsfristen er 13. november 2022 med opstart i januar 2023.


I Middelfart Kommune er ansøgningsfristen 1. december 2022.

I Faaborg-Midtfyn Kommune er ansøgningsfristen 17. november 2022.

I Nyborg Kommune er ansøgningfristen 2. januar 2023.

I Assens Kommune kan du søge hele året.

Du finder en oversigt over kommunernes stillingsopslag her.

Løn og ansættelse

Du bliver ansat direkte fra grundforløbet og får derfor elevløn fremfor SU under hele uddannelsen. Det præcise beløb afhænger af, hvilken kommune du bliver ansat i.

I løbet af dine skoleforløb tager undervisningen udgangspunkt i de mange digitale og velfærdsteknologiske løsninger, som bruges i sundhedsvæsenet i dag – eller som får stor betydning for sygepleje, omsorg og kommunikationen med borgerne i fremtiden.

Telemedicin, kunstig intelligens og virtual reality er blot nogle af de områder, du kan glæde dig til at blive uddannet i.

Når du skal ud i oplæring, bliver du sidenhen en rollemodel, som i tæt samarbejde med din vejleder, kan vise nye veje i forhold til at anvende digitale løsninger og innovativ teknologi i borgernes hverdag.

Du spiller med andre ord en vigtig rolle i arbejdet med at udbrede velfærdsteknologier undervejs og efter endt uddannelse. Uanset om du vælger en karriere i ældreplejen, psykiatrien eller i hospitalsvæsenet.

I hele sundhedsvæsenet er der netop brug for en ny tilgang og forståelse for, hvordan vi bruger teknologi og digitale værktøjer i arbejdet med den professionelle omsorg.

FIND
HVAD
DU
LEDER
EFTER

Search
Generic filters
Exact matches only