Brug samkørselsappen Ta'Med og vind Tinderbox-billetter!

Få eller giv et lift til Social- og Sundhedsskolen Fyn med samkørselsappen Ta’Med, og vær med i konkurrencen om Tinderbox-billetter. Ta’Med sætter to VIP-endagsbilletter (lørdag) på højkant.

Jo flere samkørselsture du tager, jo større er dine chancer for at vinde!

Hvorfor Ta’Med?

  • Du får adgang til skolens bedste parkeringspladser. Det betyder, at du kommer hurtigere til og fra BV4 – du slipper nemlig for de irriterende parkeringskøer i myldretiden.
  • Som chauffør tjener du penge på at Ta’Med (0,70 krone/kilometer); det betyder, at du nedsætter dine kørselsomkostninger.
  • Som passager kommer du nemmere til og fra skole/arbejdsplads. Hvis du plejer at tage offentlig transport, er Ta’Med i mange tilfælde et billigere alternativ.
  • DU KAN VINDE TINDERBOX-BILLETTER. Jo flere ture du kører, jo større er dine chancer! Konkurrencen forløber fra 15. maj til og med 5. juni 2023.

Konkurrencebetingelser

Lodtrækningen gælder kun blandt ture, der er gennemført i Ta’Med fra 15. maj 2023- 15. juni 2023. Vinderne findes 16. juni 2023 ved lodtrækning og kontaktes samme dag på oplyste telefonnummer i appen.

Der kan kun vindes en VIP Lørdagsbillet – Tinderbox 2023 pr. person. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller en billet til andre dage. Vinderen modtager, efter nærmere aftale, sin præmie via e-mail. Dine personlige oplysninger bliver anvendt og behandlet i overensstemmelse med FDMs Privatlivspolitik, herunder til at kontakte dig. Minimumsalder for at deltage er 15 år.

NYHEDSBREV

FIND
HVAD
DU
LEDER
EFTER

Search
Generic filters
Exact matches only