Brug samkørselsappen Ta'Med og vind Tinderbox-billetter!

Få eller giv et lift til Social- og Sundhedsskolen Fyn med samkørselsappen Ta’Med, og vær med i konkurrencen om et Zalando gavekort på 500 kroner.

Jo flere samkørselsture du tager, jo større er dine chancer for at vinde!

Hvorfor Ta’Med?

  • Du får adgang til skolens bedste parkeringspladser. Det betyder, at du kommer hurtigere til og fra BV4 – du slipper nemlig for de irriterende parkeringskøer i myldretiden.
  • Som chauffør tjener du penge på at Ta’Med (0,70 krone/kilometer); det betyder, at du nedsætter dine kørselsomkostninger.
  • Som passager kommer du nemmere til og fra skole/arbejdsplads. Hvis du plejer at tage offentlig transport, er Ta’Med i mange tilfælde et billigere alternativ.
  • DU KAN VINDE ZALANDO GAVEKORT. Jo flere ture du kører, jo større er dine chancer! Konkurrencen forløber fra 1. november til og med 1. december 2023.

Konkurrencebetingelser

Lodtrækningen gælder kun blandt ture, der er gennemført i Ta’Med fra 1. november 2023 – 1. december 2023. Vinderne findes ved lodtrækning og kontaktes direkte på oplyste telefonnummer i appen.

Der kan kun vindes ét gavekort pr. person. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen modtager, efter nærmere aftale, sin præmie via e-mail. Dine personlige oplysninger bliver anvendt og behandlet i overensstemmelse med FDMs Privatlivspolitik, herunder til at kontakte dig. Minimumsalder for at deltage er 15 år.

NYHEDSBREV

FIND
HVAD
DU
LEDER
EFTER

Search
Generic filters
Exact matches only