Dato: 16.05.2023

Stort tillykke til Stina Davidsen-Nielsen, der har vundet Politikens Undervisningspris.

Stina modtager hovedprisen som årets underviser på erhvervsskoleområdet, og hun er blevet indstillet til prisen af hendes egne elever. Det er derfor en stolt direktør, der udmærket forstår, hvad både elever og Politiken ser i Stina:

 

 

Stina er selv uddannet social- og sundhedsassistent, så hun har selv benene solidt plantet i den praksis, eleverne skal ud til, og det gør en kæmpe forskel for dem. Hun er den sejeste rollemodel, som opdrager sine elever til at gå ind i faget med løftet pande og et sikkert blik i øjnene.

Hun er et praksisfagligt fyrtårn, som virkelig formår at koble den teori, eleverne lærer, til levende billeder af de konkrete arbejdssituationer, eleverne vil møde ude i den virkelige verden. Hun er forbilledlig til at afmystificere de følsomme aspekter og gøre det med både stor professionalisme og højt humør. Og så har hun den særlige underviserkvalitet, at hun er frygtløs i forhold til at prøve nye veje, tage nye redskaber i brug, forsøge sig på nye måder. Det er en kæmpe kvalitet.

Stina har i det hele taget et kæmpe drive for at skabe de bedste læringsaktiviteter for eleverne, fordi de – og faget – betyder noget for hende. Og hendes lette og lyse tilgang til verden og de mennesker, hun arbejder med, medvirker til, at hun lykkes med det. Det er på alle måder fortjent, at Stina løber med prisen.”

Læs mere om hvorfor Stina Davidsen-Nielsen får Politikens Undervisningspris her.

Se Stina og de andre vindere her

FIND
HVAD
DU
LEDER
EFTER

Search
Generic filters
Exact matches only