Dato: 26.08.2019

Skolens afdelinger på Athenevænget i Odense SV samt Vestre Stationsvej og Lerchesgade i Odense C bliver nu samlet under ét tag på Blangstedgårdsvej 4.

Direktør Gunna Funder Hansen og bestyrelsesformand John Arly Henriksen har nu sat deres underskrifter på købsaftalen på bygningerne på Blangstedgårdsvej 4 i Odense SØ, hvor University College Lillebælt tidligere har haft til huse. Købet gør det muligt at samle Social- og Sundhedsskolen FYNs lokationer i Odense under ét tag, og det vil komme både elever og undervisere til gode:

“Købet af Blangstedgårdsvej er en realisering af skolens vision om at samle alle vores afdelinger i Odense på samme matrikel. Vores elever på vil opleve mere sammenhængende og tværfaglige uddannelser med et spændende og socialt studiemiljø, og vores medarbejdere vil få bedre rammer for deres arbejde”, fortæller direktør Gunna Funder Hansen.

Købet har været længe undervejs, og skolens bestyrelsesformand, John Arly Henriksen, ser det som et tiltrængt skridt for at gøre SOSU-uddannelserne mere attraktive for fynboerne:

“Vi står jo med en rekrutteringsudfordring, hvor vi skal have flere unge og voksne til at vælge en SOSU-uddannelse. Der er ingen tvivl om, at Blangstedgårdsvej 4 kan levere rammer, som kan være med til at tiltrække flere unge og voksne til vores uddannelser. Den nye skole ligger også godt i forhold til offentlig transport og motorvej, og der vil være masser af parkeringspladser til både medarbejdere og elever”.

Vi skal være
fremadskuende og
udstråle kvalitet
& professionalisme

Flyttekasserne skal pakkes igen

Købet af Blangstedgårdsvej 4 kommer efter flere flytterunder, hvor elever, kursister og administration pga. pladsmangel har måttet flytte rundt mellem skolerne i Odense og sågar leje lokaler ude i byen.

Blangstedgårdsvej 4 har tidligere huset University College Lillebælt. Bygningerne er derfor indrettet til undervisning, så det er en relativt overkommelig ombygnings- og klargøringsopgave, der ligger forud for at medarbejdere og elever kan flytte ind.

“Vi planlægger en drypvis indflytning, efterhånden som bygning og lokaler er klar til at skabe de bedste rammer for elever, kursister og undervisningsaktiviteter”, fortæller Gunna Funder Hansen.

Nye rammer og nyt look

Flytningen er ikke den eneste store forandring, som Social- og Sundhedsskolen FYN vil opleve i januar 2020. Skolen har påbegyndt arbejdet med at få skabt en ny visuel identitet, som både skal slå igennem på alle skolens afdelinger og på skolens kommende nye hjemmeside.

“Vi skal som uddannelsesinstitution ikke bare fremstå tidssvarende – vi skal være fremadskuende og udstråle kvalitet og professionalisme. Det er især vigtigt, når vi har en stor opgave i at rekruttere flere elever, så vi kan imødegå den stigende efterspørgsel på SOSU-medarbejdere”, forklarer Gunna Funder Hansen.

Fakta

  • Social- og Sundhedsskolen FYN har fem lokationer: Tre i Odense samt en i Middelfart og en i Svendborg.
  • Social- og Sundhedsskolen FYNs afdelinger i Svendborg og Middelfart fortsætter som hidtil.
  • Social- og Sundhedsskolen FYN beskæftiger ca. 180 medarbejdere.
  • Social- og Sundhedsskolen FYN har ca. 900 årselever på hele øen.
  • Social- og Sundhedsskolen FYNs bygninger på Vestre Stationsvej er købt af Statens ejendomsselskab FREJA, mens bygningerne på Athenevænget fortsat er til salg. Lejemålet på Lerchesgade ophører.

FIND
HVAD
DU
LEDER
EFTER

Search
Generic filters
Exact matches only