TILMELD DIG SKILLS 2022/23

Dato: 02.06.2022

DM i Skills er din mulighed for at sætte dig selv og din faglighed i spil, når landets SOSU-skoler dyster om at finde Danmarks bedste social- og sundhedsassistent. 

Skills er en konkurrence, hvor elever fra alle landets erhvervsuddannelser konkurrerer på deres faglighed. Skillskonkurrencen for SOSU-assistenter er delt op i et regionsmesterskab og et danmarksmesterskab. Hver SOSU-skole stiller med to til fire deltagere, som sammen skal arbejde med en case på scenen. Her deltager rigtige skuespillere, som er borgere eller pårørende, som Skills-deltagerne skal pleje eller hjælpe.Deltagerne får casen udleveret i god tid, så de kan forberede sig grundigt på de udfordringer, de vil møde på scenen.

Skolens Skills-undervisere støtter og sparer deltagerne undervejs. I år er trænerne Astrimaarii fra Odense og Tanja fra Svendborg.

Vinderne af regionsmesterskabet i Skills går videre til danmarksmesterskabet, hvor de skal dyste med de andre regioners vindere.Her dystes der om, hvem der kan kalde sig Danmarks bedste SOSU-assistent.I år bliver regionsmesterskabet afholdt på Social- og Sundhedsskolen Fyn i Odense.

SÅDAN DELTAGER DU

Du skal gå på hovedforløbet på SOSU-assistentuddannelsen. Du må ikke fylde mere end 25 år, når DM afholdes i 2023. Vælg fem af spørgsmålene nederst på siden, som du kan svare stort ja til. Skriv 2-3 sætninger, hvor du fortæller, hvorfor det netop er disse fem spørgsmål, du kan svare ja til. 

Senest den 1. juli 2022 kl. 12 skal du have sendt din besvarelse til den ansvarlige underviser på din skole. Du er selvfølgelig velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål. 

  • I Odense sender du din besvarelse til Astrimaari Schneider på mail assc@sosufyn.dk
  • I Middelfart og Svendborg sender du din besvarelse til  Annette Søes Hejlsvig på mail ahej@sosufyn.dk.

Du kan læse mere om Skills her.

ANSØGNING

Vælg fem spørgsmål, du kan svare et stort JA til. Uddyb dit svar til hvert spørgsmål med minimum 2-3 sætninger. Send din besvarelse til den ansvarlige underviser på din skole senest den 1. juli kl. 12. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at skrive til Skills-teamet.

1. Vil du være Danmarks bedste SOSU-assistent?

2. Er du fagligt stærk både i skolen og i praktik?

3. Har du stærk indlevelsesevne og er god til at samarbejde?

4. Er du psykisk robust?

5. Opfatter du fejl som noget, du kan lære af?

6. Kan du lide at stå på en scene?

7. Kan du lide at konkurrere?

8. Er du stolt af dit fag og har lyst til at vise det til andre?

9. Har du mulighed for at bruge noget af din fritid på at træne op til konkurrence?

10. Har du opbakning fra din familie og omgangskreds?

11. Er du frisk på, at træning kan foregå på en anden af Social- og Sundhedsskolen Fyns skoler end din egen?

12. Er du klar til at udvikle dig både personligt og fagligt?

13. Har du lyst til at få en masse spændende oplevelser?

NYHEDSBREV

FIND
HVAD
DU
LEDER
EFTER

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type