Dato: 28.08.2023

Sammen med 30 virksomheder og 4 andre erhvervsskoler står Social- og Sundhedsskolen Fyn klar i dagene 31. august og 1. september til at lade unge og deres forældre prøve kræfter med social- og sundhedsområdet og høre om en hverdag som elev på en af vores uddannelser.

I og ved Lillebæltværftet på Gammel Havn i Middelfart kan de unge og deres forældre blandt andet prøve en lastbilsimulator og en kransimulator, anrette mad i konkurrence mod en kokkeelev, arbejde med metal, robotter og træ eller opleve de mange facetter, man møder i arbejdet indenfor Social- og sundhedsområdet.

Formålet er at vise udskolingseleverne fra Middelfart Kommunes 7.-10. klasser de mange job- og karrieremuligheder, der åbner sig med en erhvervsuddannelse. Prognoser viser, at Danmark kommer til at mangle op mod 100.000 faglærte i 2030.

Craftfestival er et samarbejde mellem Tietgenfonden, Middelfart Kommune og Brobygning Middelfart. Den afvikles for andet år i træk. I år deltager 1300 udskolingselever fra hele Middelfart Kommune, som kan prøve kræfter med de forskellige fag.

Du kan læse mere om festivalen på www.brobygningmiddelfart.dk/the-future-is-handmade.

FIND
HVAD
DU
LEDER
EFTER

Search
Generic filters
Exact matches only