Det er aldrig for sent at skifte spor

Du har måske fortalt dig selv, at du aldrig nogensinde skulle studere igen. Måske er det på tide at overveje din muligheder for et karriereskift?

På Social- og Sundhedsskolen Fyn kan du uddanne dig til en karriere, hvor der er brug for dig, og hvor du gør en forskel hver dag, du går på arbejde. Uanset om vælger et brancheskift til social- og sundhedshjælpersocial- og sundhedsassistent eller pædagogisk assistent.

Kort vej til jobmarkedet med løn

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER

Vil du være den, borgerne glæder sig til at møde? Som SOSU-hjælper får du en hverdag, hvor du gør en forskel for andre mennesker, hver eneste gang du går på arbejde. Du kommer tæt på de mennesker, du arbejder med. Du kommer i borgernes eget hjem, du giver dem omsorg og pleje, og du hjælper dem tættere på smil og et godt liv. Derfor er dit hjerte et lige så vigtigt værktøj som dine hænder og dit hoved.

SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT

Uanset om du vil arbejde i ældreplejen, i psykiatrien eller på et hospital, bliver du som assistent en vigtig person for de borgere og patienter, du møder i dit arbejde. Fordi du både arbejder med sygepleje, omsorg og kommunikation er du en gennemgående person i borgerens eller patientens forløb. Du varetager en stor del af den daglige sygepleje, du koordinerer deres forløb med læger og sygeplejersker, og holder deres pårørende orienteret og trygge gennem det hele.

Læs mere om uddannelsen til social- og sundhedsassistent

PÆDAGOGISK ASSISTENT

Bosteder. Opholdssteder. Børnehaver. Vuggestuer. Uddannelsen til pædagogisk assistent kan tage dig mange steder hen, og du bliver rustet til det pædagogiske arbejde, hvor leg og ansvar går hånd i hånd. Under uddannelsen får du rig mulighed for at sætte din kreativitet i spil, udvikle dine samarbejdsevner og bruge din empati – både på skolen, hvor vi arbejder praktisk med det faglige, og i oplæringen, hvor du bruger din viden i arbejdet med små og store mennesker.

Det økonomiske aspekt i et karriereskift kan måske afskrække dig, men hos os har du gode muligheder for at få et beløb, som du kan forsørge dig og din familie med. Under din uddannelse får du nemlig elevløn frem for SU.

Vejen til arbejdsmarkedet er kort – og den kan blive endnu kortere.  Vi forkorter nemlig din uddannelse, hvis du har relevant uddannelse eller erhvervserfaring. Det hjælper vores uddannelsesvejledere dig med.

FIND
HVAD
DU
LEDER
EFTER

Search
Generic filters
Exact matches only